N. (Nan) Appeldoorn

N. (Nan) Appeldoorn

''Van kinds af aan ben ik altijd nieuwsgierig geweest . Uit elkaar halen en net zo lang bezig blijven tot ik het weer in elkaar zit'.'

Van kinds af aan ben ik altijd nieuwsgierig geweest hoe iets in elkaar zit . Uit elkaar halen en net zo lang bezig blijven tot ik het weer in elkaar had gezet. Ik ben graag creatief met mijn handen bezig en vind het leuk om iets te bedenken en in elkaar te zetten. Ik heb heel veel geklust. Nu ik wat meer tijd heb vind ik het fijn om mijn kennis over te dragen aan anderen. Om dit op een leuke en leerzame manier te doen in de vorm van een workshop klussen/elektra.

Het is ontzettend leuk om les te geven, en ik krijg veel energie van de cursisten die erg enthousiast zijn en thuis gelijk met het geleerde aan de slag gaan. En trots foto’s sturen van wat ze gemaakt/gerepareerd hebben. De workshops Klussen voor beginners en Elektra uitgebreid, zijn voor beginners, voor iedereen die voortaan zelf de kleine klusjes in en om het huis willen doen. Ze worden gegeven in een prettige lichte ruimte met aangrenzend een stadstuin waarbij mooi weer de koffie/thee kan worden gebruikt.

Het max. aantal cursisten per workshop is 4, ik werk graag met kleine groepjes zodat iedereen de aandacht krijgt

N. (Nan) Appeldoorn
Dit zijn de cursussen die ik bij de Volksuniversiteit geef: