De cursus Voedsel conserveren kun je leren....! zit inmiddels vol!
Wil je toch deelnemen of andere opties bespreken? Geef ons dan je gegevens door voor de wachtlijst.
Wil je leren hoe je de overvloed van het seizoen kunt vasthouden en dus kunt genieten van smaakvolle, zelfgemaakte lekkernijen het hele jaar door? Doe dan mee aan de workshop (kennismaking en proeverij) van het conserveren (inmaken) van voedsel op diverse en heerlijke manieren:
Drogen, fermenteren, wecken en inleggen op olie en azijn!
Tijdens deze kennismaking ontdek je de beginselen van:
Voor wie is deze kennismaking/proeverij geschikt?
Zorg dat je erbij bent en ontdek hoe je je eigen voorraadkast vult met smakelijke en gezonde lekkernijen.
We kunnen slechts 1 of 2 technieken echt zelf in praktijk brengen vanwege de tijdsduur van de workshop. Maar met de kennis die je opdoet kun je al snel thuis zelf aan de slag.
De workshop vindt buiten plaats onder een afdek, trek daarom warme kleding en schoeisel aan.
De workshop is buiten onder een afdak, vandaar dat wij je aanraden warme en winddichte kleding en warme stevige schoenen aan te trekken.
De Warmoezerij ligt naast Restaurant Wolfslaar.
Warmoezerij Wolfslaar
Wolfslaardreef 100
4834 SP, Breda
O.E. (Olga) Kroes
Wie kent het niet.... maar waar komt dit lied vandaan? en wat heeft het te maken met Deurne? Ga je mee op excursie?
meer informatie click hier ›