Nieuw Grieks II (A1)

Nieuw Grieks II (A1)

Cursus

12 lessen van 1,5 uur

€ 226,00

Cursus

Nieuw Grieks II (A1)

Deze cursus is geschikt voor hen die het afgelopen seizoen niveau I hebben gevolgd.
Nieuw Grieks II bestaat uit twee modules van elk 12 lessen. Dit is de eerste module.
Na een paar herhalingslessen gaan we verder met het lesboek. De nadruk wordt steeds meer gelegd op conversatie, daarnaast besteden we aandacht aan grammatica, zinsbouw, lezen en schrijven.
Men leert over het meervoud van de zelfstandige naamwoorden en bijvoeglijke naamwoorden en over de vorming en vervoeging van de toekomende tijd, de conjunctief of aanvoegende wijs en de verleden tijd.
Tijdens de cursus komt men meer te weten over de geschiedenis van het land, de cultuur, de muziek, de politiek en de omgangsvormen. Wil men goede resultaten behalen dan is het regelmatig volgen van de lessen en het maken van huiswerk noodzakelijk. 
Aan het einde van  het cursusjaar ben je in staat om informatie uit te wisselen over jezelf, zoals je afkomst en nationaliteit, de plek waar je woont, je werk, je familie, etc.
Heb je elders Nieuw Grieks geleerd? Dan is niveaubepaling door de docent noodzakelijk. 
Lesmateriaal: Epikinoniste ellinika 1 en oefenboek 1B (niet bij de cursusprijs inbegrepen) te koop bij de docente.

MEER DAN DE SOM DER DELEN

De volksuniversiteit werkt samen met FILMHUIS BREDA, NIEUWE VESTE EN DE POSTSCHOOL. Samen zijn we meer dan de som der delen. Voor jou betekent dat meer en gevarieerder aanbod.

Samenwerkinsgpartners ›
MEER DAN DE SOM DER DELEN

ORIGINEEL CADEAU MET DE FEESTDAGEN !!

Voor meer info click hier ›
ORIGINEEL CADEAU  MET DE FEESTDAGEN !!
Japanse taalles voor KONING AAP

Japanse taalles voor KONING AAP

Volksuniversiteit Breda heeft toekomstige Japan reizigers een voorproefje gegeven van de taal en de gebruiken. Zo krijgen zij een impressie wanneer ze met KONING AAP naar Japan reizen

DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK